Вълнуващ и незабравим празник на чуждите езици в СОУ „Димитър Благоев“, град Доспат


      Европейският ден на езиците е празник на многобройните езици, които се говорят в ЕС. Целта на този ден е да се повишава осведомеността за използваните в Европа езици, да се насърчава културното и езиковото многообразие и да се стимулира изучаването на езици през целия живот.
На 12.11.2014 година под мотото “Единство в  многообразието“ учениците от СОУ „Димитър Благоев“, град Доспат, участваха в тържество, посветено на европейските езици. Обединени от любовта към общуването и любознанието,  припомниха максимата, че езикът е богатство и ключ към нови светове. Със своите познания в областта на езиците, учениците рецитираха стихотворения и пяха песни на български, английски и руски език.  Празникът започна с химна на Европа и завърши с кръшно родопско хоро, защото хорото символизира единението между хората, символ е на единството. В края на тържеството в погледите на присъстващите се четеше израз на удовлетворение и възхищение, което от своя страна беше най-достойната награда за организаторите и участниците в празника. 

 

pr_ezici_soudospat (1) pr_ezici_soudospat (2) pr_ezici_soudospat (3) pr_ezici_soudospat (4) pr_ezici_soudospat (5) pr_ezici_soudospat (6) pr_ezici_soudospat (7) pr_ezici_soudospat (8) pr_ezici_soudospat (9) pr_ezici_soudospat (10) pr_ezici_soudospat (11) pr_ezici_soudospat (12) pr_ezici_soudospat (13) pr_ezici_soudospat (14) pr_ezici_soudospat (15) pr_ezici_soudospat (16) pr_ezici_soudospat (17) pr_ezici_soudospat (18) pr_ezici_soudospat (19) pr_ezici_soudospat (20) pr_ezici_soudospat (21) pr_ezici_soudospat (22) pr_ezici_soudospat (23) pr_ezici_soudospat (24) lightbox free galleryby VisualLightBox.com v5.9

age Slideshow Software by WOWSlider.com v2