Всички букви зная, мога да чета!


      На 29 март 2018 година учениците от първи клас на СУ „Димитър Благоев“, град Доспат, под ръководството на своите учители – г-жа Бистра Хаджиева и г- жа Силвия Пехливанова, с гордост заявиха: „Всички букви зная, мога да чета!“. Първокласниците изпратиха тържествено Буквара и посрещнаха неговата по-голяма сестра – Читанката. Представиха пред родители и гости вълнуващ спектакъл на знания, умения и емоционални преживявания.
Директорът на училището – г-н Емил Хавальов, изказа благодарност на преподавателите за сърцатостта и енергията, на родителите – за доверието и вярата в децата, и разбира се, похвали малките ученици за усилията и труда им, като им пожела да са все така усмихнати, ученолюбиви и дръзновени да вървят по пътя на знанието и успеха. Всеки първокласник получи Свидетелство за грамотност и пъстра книжка за подарък. 
Тържеството завърши с хубава торта, направена от майка на първолаче.

 
praznik_na_bukvite (1) praznik_na_bukvite (2) praznik_na_bukvite (3)praznik_na_bukvite (6)praznik_na_bukvite (5)praznik_na_bukvite (7)praznik_na_bukvite (11) jquery lightbox google mapby VisualLightBox.com v5.9

 


 

 

Всички букви зная, мога да чета 2017година


На 31.03.2017година учениците от първи клас на СУ „Димитър Благоев”, град Доспат, отбелязаха с богата празнична програма приключването на ограмотителния период от обучението си и овладяването на буквите.  На тържеството, посветено на раздялата с Буквара и посрещането на Читанката, присъстваха г-н Хавальов- директор на СУ, членовете на Обществения съвет на СУ, учители, родители и гости. Първокласниците с радост показаха наученото за буквите и уменията си за четене и рецитиране. Те изпълниха стихотворения и песни, които допринесоха за повишаване на празничното настроение, и с основание бяха многократно аплодирани от всички. 
Щастливи и доволни от постигнатите резултати бяха техните учители Антоанета Вълнева и Анета Вълнева.

Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета... Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...Всички букви зная, мога да чета...jquery lightbox google mapby VisualLightBox.com v5.9
 
Image Slideshow Software by WOWSlider.com v2.0